Hjem
Dating for aktive mennesker over 50
Hjem Suksesshistorier Hvordan fungerer det?

Om 50plusmatch

Målrettet online dating for aktive mennesker over 50. Dette er hva 50plusmatch har arbeidet med siden 2010. Dette er et valg for et klart defineret publikum, og det har vist seg å være en kjempefordel gang på gang: mange kandidater oppfyller direkte et kriterium som er viktig for alle, nemlig alder.

Europa dater med MatchMedia

50plusmatch er en del av MatchMedia og vi vokser raskt. Forutenom i Norge er vi også aktive i Danmark, Sverige, Nederland og Belgia. Selv om vi er en internasjonal organisasjon er vi alltid fokuseret på det lokale markedet. Nederlendere dater annerledes enn det nordmenn gjør. Det vet vi og vi tar hensyn til dette. Vi tilpasser vår webside til det enkelte land.

Date i fremtiden med 50plusmatch

Vi vil fortsatt finne nye måter man lettere kan kontakte aktuelle partnere på. Vi følger utviklingen i samfunnet og så snart det er fordeler med nye metoder vil vi integrere metodene i websiden.

50plusmatch for deg

Vi har vårt omdømme å holde ved like. Vi prioriterer brukerkomfort og kundeservice. Du kan svare på alle våre mailer; vi har ikke 'no-reply'. Dersom du sender oss en mail vil vi svare raskt. Vi er kjent for en personlig og presis kundebehandling. Vi beskytter ditt privatliv og sjekker derfor alle profiler manuelt. Når du har funnet din partner vil du ikke motta flere mail fra oss. En lykkelig slutt, hvem ønsker vel ikke det?

Data for 50plusmatch

Adressen er:

50plusmatch.no
Molenstraat 18 A
2513 BK Den Haag
The Netherlands

Om 50plusmatch - Personvernerklæring - Vilkår - FAQ - Kontakt

Mobile nettsiden
© 50plusmatch.no